Jawatan Kosong Terkini di SUK Pulau Pinang 2018 – 24 July 2018

Jawatan kosong terkini di SUK Kerajaan Negeri Pulau Pinang kepada seluruh rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berkelayakan dan Berminat berkerja, Anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang, Berikut adalah maklumat jawatan kosong yang ditawarkan:-

Borang permohonan bagi jawatan kosong tersebut jika anda berminat seperti :-

Maklumat Jawatan Kosong Terkini di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang:

1- PEMBANTU OPERASI Gred N11
– Kumpulan Perlaksanaan
– Gaji Minimum : RM1,216.00 – Gaji Maksimum : RM2,983.00

Lain-lain jawatan kosong kerajaan terkini ( mohon sini )

SYARAT – SYARAT DAN KELAYAKAN:
– SRP/PMR
Bagi tujuan pelantikan ke SUK Pulau Pinang, calon yang memohon jawatan yang mensyaratkan kelayakan masuk Sijil Rendah Pelajaran / Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan Malaysia.

DESKRIPSI TUGAS YANG PERLUKAN:
Melaksanakan tugas-tugas dalam membantu melicinkan perjalanan urusan pejabat seharian melibatkan pergerakan fail, penghantaran dan pendaftaran surat/dokumen/saman/notis serta pemanduan kenderaan. Memandu dan menyenggara kenderaan yang diliputi oleh lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E. Bertanggungjawab melaksanakan tugas-tugas operasi am bersifat hands-on yang memerlukan keupayaan fizikal di dalam pejabat/jeti [Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)].

TARIKH TUTUP : 24 July 2018

CARA PERMOHONAN

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan maklumat lengkap serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti sijil akademik dan lain-lain berkaitan.

Calon yang berminat, Boleh membuat permohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil anda dan resume kerja menggunakan link di bawah.

Borang Pemohonan dan Syarat-syarat boleh dilihat secara online di :-

Syarat-syarat Permohonan
Borang Permohonan

Jangan Lupa LIKE,FOLLOW & SHARE kepada Rakan-rakan yang Memerlukannya.
Join kami di Telegram Jawatan Kosong untuk dapatkan iklan terkini klik https://t.me/listjobmalaysia

Kongsikan iklan jawatan ini pada rakan-rakan, Sanak saudara anda dan kita doakan siapa yang share post akan dipermudahkan mendapatkan kerja.
Jawatan Kosong di Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang 24 July 2018

Please follow and like us: