Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Daerah Baling Kedah 2018 – Pelukis Pelan/Penolong Jurutera

Jawatan kosong terkini di MAJLIS DAERAH BALING 2018 kepada seluruh rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun keatas yang berkelayakan dan Berminat berkerja, Anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di Majlis Daerah Baling Kedah. Berikut adalah maklumat jawatan kosong yang ditawarkan:-

Borang permohonan bagi jawatan kosong terkini tersebut jika anda berminat seperti :-

Maklumat Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Baling Kedah 2018:

1. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) / PENOLONG JURUTERA Gred JA29
– Perlaksanaan ( Skim Perkhidmatan Bersepadu )
– Gaji Minimum : RM1549.00 – Gaji Maksimum : RM5,701.00
– Tetap / Kontrak

Lain-lain jawatan kosong kerajaan terkini ( mohon sini )

SYARAT – SYARAT DAN KELAYAKAN:

(1) Warganegara Malaysia
(2) Berumur tidak kurang dari 18 tahun
(3) a-Sijil dalam bidang Kejuruteraan atau kelayakan yang diktiraf oleh Kerajaan Malaysia
b-Diploma dalam bidang kejuruteraan atau kelayakan yang diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia

DESKRIPSI TUGAS YANG PERLUKAN:
1. Melaksanakan projek-projek bangunan Kerajaan dan jalan-jalan raya serta kerja penyelenggaraan, merancang strategi pelaksanaan operasi serta penjadualan kerja-kerja, membahagi kerja serta membimbing kakitangan mengenai tugas-tugas yang perlu dilaksanakan, menyelenggara serta membuat keputusan berdasarkan kepada peruntukan yang diluluskan dan membantu tugas-tugas menderaf plan, lukisan teknikal dan plan ‘lay-out’

2. Menyediakan maklumat dan pelan yang berkaitan untuk kegunaan perancangan dan koordinasi pembangunan infrastruktur dan utiliti serta pengangkutan/sistem trafik di kawasan perbandaran.

3. Memberikan ulasan teknikal bagi permohonan kebenaran merancang pendirian bangunan, pindaan pendirian bangunan, kemudahan infrastruktur dan utiliti bagi kawasan perbandaran.

4. Menyediakan pelan dan laporan lawatan tapak bagi permohonan membina struktur menara telekomunikasi dan permohonan cadangan untuk memasang struktur
telekomunikasi atas bangunan oleh pihak penyedia perkhidmatan telekomunikasi dan menyediakan pelan bagi pegawai kawasan.

5. Bertanggungjawab terhadap penyelarasan bajet berhubung dengan pengurusan projek, promosi pemasaran hartanah, pembangunan dan bajet mengurus. Pembangunan pangkalan data GIS untuk data-data perancangan serta pengumpulan maklumat-maklumat kemajuan perancangan dan pembangunan bandar.

6. Bertanggungjawab melaksanakan penyediaan lukisan teknikal dan spesifikasi, menyemak lukisan perunding, merekod dan menyelenggara lukisan, menyediakan lukisan kerja, lukisan perunding dan menyediakan laporan serta lain-lain tugas yang berkaitan.

TARIKH TUTUP : 29 July 2018

CARA PERMOHONAN

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan maklumat lengkap serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti sijil akademik dan lain-lain berkaitan.

Calon yang berminat, Boleh membuat permohonan di laman yang terdapat di bawah dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil anda dan resume kerja menggunakan link di bawah.

Borang Pemohonan dan Syarat-syarat boleh dilihat secara online di :-

BORANG PERMOHONAN p1
BORANG PERMOHONAN p2
BORANG PERMOHONAN p3
BORANG PERMOHONAN p4
Iklan Jawatan Pelukis Pelan Kejuruteraan Awam/Penolong Jurutera Gred JA29
SYARAT PERMOHONAN
Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Baling 2018

Permohonan yang lengkap diisi hendaklah di alamatkan kepada:

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH BALING
,
09100 BALING,
KEDAH DARUL AMAN.

Catatan Am
-Sila tulis nama jawatan yang dipohon di tepi sampul sebelah kiri.
– Susunan dokumen mestilah mengikut arahan di (b) dan dikepilkan bersama klip kertas
-Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan ditemuduga
– Pemohon-pemohon yang berjaya dipanggil untuk temuduga tetapi tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh ditemuduga hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Jangan Lupa LIKE,FOLLOW & SHARE kepada Rakan-rakan yang Memerlukannya.
Join kami di Telegram Jawatan Kosong untuk dapatkan iklan terkini klik https://t.me/listjobmalaysia

Kongsikan iklan jawatan ini pada rakan-rakan, Sanak-saudara anda dan kita doakan siapa yang share post akan dipermudahkan mendapatkan kerja.
Jawatan Kosong di Majlis Daerah Baling Kedah 2018 – (29 July 2018)

Please follow and like us: